Gracov novi, mnogo snažniji i jednostavniji za korištenje, Xtreme uređaji za nanošenje, izrađeni su za nanošenje teških materijala i 100% gustih (nerazrijeđenih) premaza pod najtežim uvijetima rada.

Graco e-Xtreme™ Električni bezračni raspršivač je prvi električni raspršivač na svijetu za zaštitne premaze odobren za rizične lokacije.

Tehnologija raspršivanja završnih premaza visoke kvalitete. Idealan za primjenu na drvenim i metalnim površinama. Nanošenje premaza na vodenoj bazi i na bazi otapala kao I 1K I 2K materijala.

Uređaj za prskanje premaza sa dodatkom zraka za fino nanošenje. Uređaj je namijenjen za nanošenje gustih vodenih premaza kao i 2K premaza!

Izbor kojem daju prednost izvođači radova koji iscrtavaju parkirna mjesta i izrađuju zaštitne premaze, a traže profesionalne rezultate i karakteristike u mašini s jednim pištoljem.

Komplet za fino nanošenje završnih premaza za drvo i metal.

Najmoderniji uređaj za iscrtavanje termoplastičnih linija. Graco ThermoLazer.

Firma GRACO već dugi niz godina razvija program mašina za obilježavanje saobraćajnica, parkirališta, sportskih terena i sličnih površina.

FieldLazer tehnologija pod visokim pritiskom radi sa pritiskom preko deset puta višim od konkurentnih modela sa niskim pritiskom.

Profesionalni bezračni raspršivač za završnu obradu, omogućuje savršeni završni premaz, odgovara originalnom završnom premazu raspršivača, štedi materijal i otapalo.

ST MAX – ST MAX II, uređaji za raspršivanje većine boja za unutarnje površine (farbanje, krečenje i sl.), potpuno oklopljeni tako da naslage ili prašina nemogu doći u dodir s motorom, hlađeni ventilatorom za dugotrajan posao i dug vijek trajanja motora.

ULTRA MAX II raspršivači, serija profesionalnih mašina za nanošenje većine unutrašnjih i vanjskih boja (farbanje, krečenje...).

MARK V MAX Platinum električni raspršivač boja brzo raspršuje različite vrste materijala: boju, strojni glet, vatrootrporne nanose itd.

Mark VII Max Platinum je multifunkcionalan uređaj za bojenje velikih površina kako untrašnjih tako i vanjskih.

Učinkovitost dvostruko veća nego kod Marka V.

GMax II 3900 – 5900HD – 7900, benzinski zračni raspršivači boja sa integrisanim crijevom omogućuju vam jednostaviji i brži rad.

T-Max™ je, za razliku od samog raspršivača, pravo rješenje za nanošenje glet masa.

Mali sistemi spremni za upotrebu za velike rezultate!

GH ™ je jedan od najmoćnijih hidrauličkih prskalica za velike izvođače koji rade prskanje širokog spektra materijala, uključujući lateks, elastomer i blok punila na velikim komercijalnim poslovima.

EcoQuip sistem abrazivnog čišćenja vodenom parom ima mogućnost da eliminiše preko 90% čestica u zraku dok postiže stope uklanjanja koje se mogu uporediti sa tradicionalnim metodama suhog pjeskarenja i time poboljšava efikasnost tako što smanjuje potrebno zadržavanje i smanjuje sveukupne troškove projekta.

Sistem za abrazivno čišćenje parom za uklanjanje premaza i pripremu površina Prenosiva proizvodna jedinica za srednje i velike obime poslova.

GRACO nudi rješenja za: Transfer fluida, pražnjenja, premještanja i snabdjevanje.

Ostanite ispred konkurencije s najnovijim proizvodima iz Graco-a za podmazivanje - pumpama LD serije.

The RTX 5500 Pro Interior serija za unutrašnje radove savršena je za obrtnike i izvođače koji žele uštedu vremena na radovima na srednjim i velikim površinama.

Bubanj (kotur) veličine 1040L

Ugrađen LD bubanj (kotur) 1/2" x 11m - certificiran

LDM5 savitljivi mjerač

Dobro izbalansiran i lagani Finex-zračni pištolj omogućava lakiranje po dostupnoj cijeni.

Za vrhunske performanse pri raspršivanju svih arhitektonskih boja i premaza na vodenoj bazi.

Za vrhunske performanse pri raspršivanju svih arhitektonskih boja.

Tehnologija raspršivanja za upotrebu sa automobilima, metalom, drvetom, te nanošenje boja sa vodenom podlogom, vrlo habajućih materijala i adhezivnih sredstava.